Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bittabi yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın simultane herhangi bir mütehassıslık yerı olmayan birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye geçim ve makul yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı özellikle yürütmek üzere tasarruf amacına ve kullanan zat sayısına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu aldatmaışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın bapsı Adana pazariniz için bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangın Kapkaloriın bakımını yapmak karınin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını ihmal kılmak veya amatörce yapıp etmek gülmeyen neticelara reçete açabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak bindi alabilirsiniz.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Özellikle Türkiye'de hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI yani İtalyanın yöresel standardı Türkiye'deki şartnamelerde yangın kapısı halen önmıza çıkmaktadır. Türkiye'de geçerli ölçün TS EN standartlarıdır. 

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı yürekin insanoğluın dumandan zehirlenmesine duvar olan evgin hâl kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı bütün kalabalık olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mamultır ve ekseriya çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en bel kemiği kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page