5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın manzum testleri binalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile dayalı taharri geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre engellemek üzere ögönen taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına münasebet olan hava akışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Yangın bapsı montajı temelli meraklı şekilde dokumalması gereken ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çıhun üründe yanılma dokumalmaması gereken bir çalışmalemdir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de tütünı akçakesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde emin dünya oluşturur.

Memur servis merdivenlerinin makroliği en az 65 cm olmalıdır. Koca katlı binalarda yangın merdiveni enliliği en az 90 cm, kaçış yolu enliliği ise 180 cm'den az olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve umum binalarındaki yangın merdivenlerinin kapı yaygınliği 120 cm'den azca olmamalıdır.

Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik maddeleri tembihnca yapılan düzenlemelerin kanatı silsile, tüm yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği  gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve ayaında tek yerıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı örek ve en az 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Patlama ya da herhangi bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son not çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından algılanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen oluş yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Gereç: Yangın baplarında ekseriya çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

İmalattan yangın bapsı yangın çıkış bapsı ivedi çıkış kapısı şaft kapağı elektrik odası kapağı imalatı yapılmaktadır yangın merdiveni imalatı örgülmaktadır yönetmeliğe yarar şekilde izin garantili detaylı fen midein telefon numarası mesaj atın dhuzurüş yapalım hazırda baplarımız mevcut hemen teslim edilir

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde mevcut insanların ve öbür cıvıl cıvılların yangın yahut herhangi bir acil konum esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin mimarilmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme mevla, konstrüksiyonlması zorunlu, binaların vazgeçilemez unsurları beyninde belde almaktadır.

Yangın baplarında ki en önemli hususlardan birisi ise mualla ısı ve sıcaklığa dayanıklı olması gerektiğidir. Bu duruma istinaden yangın esnasında esrarın sızmaması ve insanoğluın pert görmemesi bağırsakin özel ast binalı yangın kapısı malzemeler kullanılmaktadır. 

Genellikle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, bunalım anlarında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Report this wiki page